Tratament, vindecare pentru Mirosul picioarelor Tratament, vindecare


Mirosul picioarelor


Mirosul picioarelor

Interactiunea dintre transpiratie si bacteriile care se dezvolta in incaltaminte si soseste genereaza mirosul picioarelor. Picioarele si mainile au mult mai multe glande sudoripare decat orice alta parte a corpului (aproximativ 3000 de glande pe aproape 3 cm patrati, ceea ce inseamna ca produc o cantitate mare de transpiratie). Mirosul picioarelor, neplacut poate aparea si in urma unei afectiuni, numite hiperhidroza sau transpiratie excesiva, care apare in special la barbati. In plus, transpiratia poate sa devina mai abundenta in cazul in care sunteti stresat, luati anumite medicamente, treceti printr-o schimbare hormonala sau aveti organismul plin de toxine ce trebuie eliminate.

Kombucco Orientalis este un remediu naturist care va ajuta sa eliminati usor mirosul picioarelor si in plus este util si pentru detoxifierea organismului si pentru alte afectiuni. Iata ce scrie un consumator:

"Am avut o foarte mare problema cu o pereche de pantofi de tenis dar ieri tocmai am observat ca picioarele nu-mi mai miros urat. Mirosul picioarelor a disparut. Ca sa fac un test chiar am purtat aceeasi pereche de sosete pentru doua zile, in care aproape mi-au putrezit picioarele. A doua zi, cand mi-am scos sosetele, nu am simtit nici un miros deosebit. UIMITOR, pentru ca in mod normal nu pot sa-mi tin sosetele in dormitor din cauza mirosului. De asemenea, se pare ca starea generala mi s-a imbunatatit mult. Beau Kombucco Orientalis de numai o luna, cate aprox. 500 ml. pe zi. Dupa ce veti citi aceasta probabil veti crede ca transpir ca un porc. Eu transpir normal. Multumesc." - Marius M. - Calarasi

Doriti si dv. Kombucco Orientalis? Doriti sa va detoxifiati si aveti probleme cu mirosul picioarelor: comandati acum aceasta bautura folosita de peste 200 ani si o veti primi in orice oras din Romania sau in lume. Detalii edspre preturi si comanda.