Tratament, vindecare pentru Lupus Tratament, vindecare


Lupus


Lupus

LupusLupus este o afectiune autoimuna ce se caracterizeaza prin aparitia pe obraji, de o parte si de alta a nasului, a unor leziuni rosiatice, congestive, care duc la ulceratii extinse.

Lupus ataca si in interiorul organismului, in special rinichii, ficatul si inima si netratata la timp poate duce la cauze mai grave. Tratamentul medicamentos consta in citostatice si cortizon, insa exista un tratament alternativ folosit cu succes de peste 2000 ani, pentru zeci de afectiuni, inclusiv lupus; spre exemplu:

"[...] si dupa cateva saptamani pielea s-a luminat si acum e mai bine ca niciodata. [...]

A avut un efect miraculos asupra familiei mele! Mama mea are Lupus. A avut trei infarcturi minore, cancer la san si tensiune mare si ia mereu Prednison (cortizon), care o face sa arate umflata si grasa. Este inutil sa mai spun ca in ultimii opt ani a devenit o epava; nu putea sa iasa in oras fara sa se simta ametita sau sa lesine. Dupa doar cateva zile de baut acest ceai Kombucco a putut sa se duca pana la supermarket. La putin timp mergea la filme si isi vizita prietenele. Acum, dupa ce bea zilnic de aproape un an poate sta in picioare 8 ore, sa faca cumparaturi in centru si sa se intoarca. Este mult mai putin umflata si arata mai slaba si sanatoasa; vibreaza de energie.

[...] Recent a fost sa lucreze si la gradina, la tara si s-a taiat destul de rau. Tata este obisnuit cu taieturi si cu julituri din activitatea din armata si de obicei ii lua aproape o saptamana sa se vindece, dar in doua zile rana a fost complet vindecata.

Un unchi avea la spate o artrita atat de rea incat trebuia sa-si faca injectii in spate odata la 2 saptamani. De cand a inceput sa bea Kombucco Orientalis nu a mai avut nevoie de nici o injectie in ultimele 9 luni. Un alt unchi avea piciorul atat de umflat incat nu putea merge 10 pasi fara sa trebuiasca sa se aseze. Dupa ce a baut ceaiul Kombucco poate sa alerge kilometri fara sa aiba dureri.

O prietena a parintilor a avut un accident de masina acum doi ani si de atunci avea dureri de cap tot timpul. Ar fi incercat orice pentru ca sa nu o mai doara dar nimic nu a mers in afara de ceaiul Kombucco.

[...] Daca a fost folosit de peste 2000 de ani inseamna ca are un rol special pentru omenire." - Elvira G. - Tulcea

Ati incercat sucurile "naturale" din comert? Ati incercat si vitaminele? Este timpul sa incercati ceva MAI IEFTIN si mai eficient! Incercati un KIT Kombucco Orientalis pentru 20 litri bautura, suficienta pentru 2 luni de cura! Stiati ca vitaminele sunt inutile daca nu sunt insotite si de enzime vii ce le ajuta sa se asimileze? Astfel, Kombucco Orientalis este o bautura 100% naturala si natural-carbogazoasa, probiotica si plina de enzime ce vor reface potentialul enzimatic al organismului dv. Cu siguranta veti simti diferenta!

Cititi aici un articol despre importanta enzimelor din Kombucco Orientalis pentru organismul dv.