Tratament, vindecare pentru Durere abdominala Tratament, vindecare


Durere abdominala


Tratament popular

Marar : cand apar durerile, fierbeti circa 10 minute o lingura de marar intr-o ceasca de lapte si beti lichidul cat se poate de cald . Efectul este imediat .
 Menta : planta pusa in rachiu sau alcool vindeca durerile de burta si colicile intestinale.

Tratament cu Kombucco

"Ceea ce am patiti la inceput au fost gaze in exces, scaun anormal, durere constanta in partea stanga sus si jos, slabiciune, febra usoara si alte cateva simptome marunte. Mi s-au administrat cateva medicatii, dar singurul lucru care m-a ajutat cat de cat a fost AXID, un medicament utilizat de regula pentru ulcer si pentru reglarea scaunului. Luam cate o tableta de AXID inainte de mese. Efectul era insa destul de slab si din ce in ce mai putin multumitor in timp.

Aproape imediat dupa ce am inceput sa beau Kombucco Orientalis, stomacul meu s-a simtit mult mai bine si cantitatea de gaze a scazut simtitor. Ma intrebam daca cumva un efect placebo imi explica imbunatatirea. Insa in ziua urmatoare m-am simtit si mai bine; gazele au incetat si nu ma mai durea deloc. Sunt aproape sigur ca Kombucco Orientalis a fost foarte benefica pentru starea mea. Ma gandeam sa-i explic si doctorului meu ce mi s-a intamplat dar din pacate a murit acum 2 zile. Daca dupa cateva zile starea mea nu se mai inrautateste, ma gandesc sa renunt la AXID. Pentru prima oara dupa cateva luni ma simt normal."

Actualizare: 2 oct 1998 (dupa ~3 saptamani): "Continuu sa folosesc Kombucco Orientalis zilnic pentru starea de sanatate. Am intrerupt complet tratamentul cu Axid.

[...] cand beau Kombucco ma simt perfect si sper ca peste un timp sa ma vindec definitiv." - Stan B. - Focsani

>>> Comandati Kombucco cu reducere >>>