Tratament, vindecare pentru Diabet Tratament, vindecare


Diabet


Tratament pentru diabet

Diabetul este o boala cronica ce se caracterizeaza prin hiperglicemie (nivel ridicat al gucozei din sange). Diabetul apare cand pancreasul nu produce suficienta insulina, sau cand organismul nu poate utiliza eficient insulina produsa.

Insulina este un hormon produs de pancreas. Insulina ajuta celulele sa preia glucoza din sange si sa o transforme pentru producerea energiei.

Diabetul Tip 2 (numit si diabet al varstei adulte) este cea mai obisnuita forma de diabet. Persoanele cu diabet de tip 2 nu pot utiliza eficient insulina. Acestia pot adesea sa-si imbunatateasca starea numai cu modificari in stilul de viata. Uneori este nevoie de insulina.  Aproape jumatate din bolnavii cu diabet tip 2 nu sunt constienti ca au aceasta boala.

Diabetul de tip 1 este cel mai comun tip de diabet. Persoanele cu diabet tip 1 produc foarte putina insulina sau deloc si necesita injectii cu insulina pentru a supravietui. Este tipul de diabet ce apare la copii si la tineri.

Vindecare diabet

Multi bolnavi de diabet au utilizat Kombucco Orientalis si se bucura acum de efectele acestui antic remediu naturist. Acestia afirma ca starea lor s-a imbunatatit si ca au redus doza de insulina. Va invitam si pe dv. sa descoperiti acest minunat remediu, vizitand paginile acestui sit si sa cititi parerea altora despre Kombucco Orientalis si diabet. Pentru diabet este recomandata varianta Kombucco Orientalis Digestiv.

"Sotul meu are tensiunea mare si este diabetic. De cand bea Kombucco orientalis, adica de 3 luni, doctorul i-a redus medicamentele la jumatate si el se simte foarte bine. Are mai multa energie si a si slabit 6 Kg."

Aveti tensiune arteriala, diabet, ... alta problema de sanatate? Comandati acum anticul remediu Kombucco Orientalis pentru a vedea diferenta !

"Sunt diabetic diagnosticat initial cu nivelul glucozei la 313. Am diabet de tip 2 si nu imi fac injectii. Iau Tolinase, 250 mg. pe zi. De cand beau Kombucco Orientalis (cam de 5 luni) am nivelul zaharului din sange APROAPE normal, FARA medicatie. Am redus medicatia la aproape jumatate. Asa imi este cel mai bine. Daca iau mai mult, nivelul zaharului ar fi prea mic si va trebui sa iau glucoza.

Nu cumpar Kombucco gata preparata, ci imi cumpar KIT-uri Kombucco Orientalis pentru a putea s-o prepar cu miere in loc de zahar. De asemenea, o fermentez 2-3 saptamani. Asta o face foarte otetita dar asa sunt sigur ca toata mierea este transformata prin fermentatie.

S-ar putea sa fie si alti factori care ajuta la aceasta imbunatatire a starii mele, precum dieta, dar cred ca aceasta bautura este factorul principal. Obisnuiam sa iau 2 pastile (500 mg.) pe zi pentru a-mi mentine zaharul la nivel normal ... asta era INAINTE de a incepe sa beau aceasta bautura minunata, Kombucco." - Simon F. - Satu Mare

Aveti probleme cu diabetul? De ce sa suferiti? Comandati acum KIT-uri Kombucco Orientalis si il veti primi simplu si usor in orasul dv. , in Romania. Doar completati un formular cu datele dv. si noi v-o vom trimite rapid. CLICK AICI.