Tratament, vindecare pentru Cancer Tratament, vindecare


Cancer


Tratament, vindecare cancer

O alternativa naturala pentru cei ce sunt in tratament pentru cancer este Kombucco Orientalis. Aceasta este o bautura folosita de peste 2000 ani, din timpul dinastiei Tsin, anul 200 inainte de Hristos.

Multiplele componente ale acestei bauturi ii confera acesteia numeroase calitati terapeutice atribuite de mii de consumatori din toata lumea. Va invitam sa descoperiti aceasta minunata bautura si ceea ce au scris despre ea cei care au consumat-o:


Stimati Samariteni,

Ma adresez asa catre dvs. Pentru simplul motiv ca, distributia in Romania a ceaiurilor CHIPPEWA si KOMBUCCO ORIENTALIS o vad ca pe o munca de samaritean.

In ianuarie a.c. (n.r. 2007), in urma verdictului de neputinta (dupa 4 ani de tratament prin trei operatii chirurgicale combinate cu chimioterapie pentru cancer la limba, profesionalism pentru care tind sa le multumesc doctorilor Creanga, Davidescu si Visinescu din Constanta) dat de medici la adresa starii de sanatate a tatalui meu, am purces la a cauta alte solutii pentru a-I putea salva viata.

Dupa o noapte de studiu pe Internet, m-am oprit asupra a trei produse naturiste: Ceai Chippewa, Ceai Kombucco Orientalis si pastile Shark Aid, alegandu-le in contextul in care medicii au declarat metastaza si neputinta de a mai face ceva.

Fiind produse exclusiv naturale si fara efecte secundare, m-am transformat intr-un fel de medic al tatalui meu (66 ani). Oricum nu mai era nimic de pierdut.

Cu trei zile inainte de a primi aceste produse, tatal meu se umflase la fata si capatase o culoare pamantie. Avea deja dureri periodice dese si-I disparuse pofta de mancare. Slabise mult.

La trei zile dupa ce a inceput sa ia combinatia de produse de mai sus s-a dezumflat la fata, i-a revenit culoare vie a pielii, a inceput sa manance si durerile i-au scazut in intensitate.

Ducea boala pe picioare fara sa fi facut chimioterapie de 6 luni si nici n-a mai facut. A urmat tratamentul pana in luna aprilie (n.r. 2007) si rezultatele erau imbucuratoare.

Avea o culoare normala a pielii, manca normal in ciuda complicatiilor din cavitatea bucala si avea activitate. Isi facea de lucru in garaj. In mod explicabil doar prin resemnarea in fata bolii a renuntat sa mai ia cele trei produse de mai sus desi efectele vizibile erau pozitive.

La doar cateva zile dupa, culoarea pamantie a pielii s-a instalat din nou si a cazut la pat. (n.t. Foarte important: administrarea Chippewa nu trebuie intrerupta pana la vindecarea completa iar dupa aceea este recomandata o cura de intretinere de cel putin 6 luni.).

Avand in vedere ca ramasese ceai Kombucco Orientalis, l-a consumat mama mea. Este suferinda de inima si insomnie. In doua saptamani de tratament mama a ajuns sa doarma 8 ore pe noapte cand, de 20 ani dormea maxim 3-4 ore pe noapte.

Inima a inceput sa nu-i mai creeze probleme, probleme care erau devastatoare, in special la schimbarea dintra anotimpuri.

A luat si sotia mea (n.r. ceai Kombucco Orientalis). A avut ulcer tratat dar nevindecat total. Periodic avea probleme cu stomacul cu dureri suparatoare si avea si palpitatii la inima. Si sotia mea confirma diminuarea pana la nivel de jena a durerilor si palpitatiilor, cu durata foarte scurta si foarte rar.

Lasand prioritate mamei si sotiei, am luat si eu sporadic ceai Kombucco Orientalis si am constatat diminuarea notabila a hemoroizilor cu dusparitia hemoragiilor periodice.

Toate efectele de mai sus au aparut nu prin consum alaturi de un tratament medical.

I-am dat un pahar si unei prietene de familie (55 ani) care ia diazepam pentru a dormi. In acea noapte a zis ca a dormit ca un prunc fara sa mai ia pastile. I-am mai dat dupa doua zile un pahar si a dormit la fel de bine fara pastile desi in noaptea precedenta avusese nevoie de pastile pentru a dormi. Astazi i-a sosit si ei ceaiul Kombucco Orientalis.

Avand in vedere efectele vizibile, pozitive, notabile si immediate, consider aceste produse naturale ca fiind aproape miraculoase.

Am un mare regret ca nu le-am descoperit mai demult, poate mi-as fi salvat tatal care a decedat la o luna dupa ce a refuzat sa mai consume ceaiurile si pastilele.

Noi luam in continuare  Kombucco Orientalis, ne simtimfoarte bine si evolutia pe panta pozitiva continua desi avem doar o saptamana de cand am intrat toti trei la consumul prescris.

Merita incercat, este aproape miraculos!

31.05.2007
Marian CIUREA – Constanta.


"As dori sa prezint si altora experienta mea cu Kombucco. In aprilie 1994 cancerul de os a aparut si starea de sanatate a umarului meu drept a inceput sa se inrautateasca. Puteam sa-mi folosesc cu greu mana dreapta. Durerea devenise aproape insuportabila. Nu puteam dormi noptile. Mergeam foarte greu. Nimic nu mi-a fost de ajutor ca sa-mi imbunatatesc starea. Ma pregateam sa mor. Catre sfarsitul lunii iulie gazda mea mi-a dat o bautura. Am inceput sa beau cate o cana pe zi. In mai putin de trei saptamani umarul meu s-a vindecat! De atunci ma simt din nou in viata si am foarte multa energie. Nu sunt deloc obosit. Ce senzatie de fericire sa ma simt astfel! Sunt in viata, sunt bine si din nou plin de speranta! [...] De atunci am recomandat Kombucco orientalis multora dintre prietenii mei, din Hawaii pana in Alaska, Nevada, Marea Britanie, Ungaria si in toata California. Toti mi-au dat un raspuns pozitiv. As dori sa-mi exprim multumirile mele umile pentru munca neobosita si nerasplatita pe care ati facut-o pentru multi dintre noi care au suferit inutil datorita tratamentelor medicale conventionale." - profesor John S - California

Stiti ca Kombucco Orientalis costa numai cat o fractiune minora din preturile medicamentelor? De fapt este mai ieftina si decat multe sucuri "naturale" din comert. Nu ezitati sa profitati de reducerea enorma de 80%.  Aceasta bautura a fost creata dupa o reteta veche de 2000 de ani si o putiti primi acum in orice oras din Romania locuiti. Completati formularul special de comanda.

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. El a publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Barag - e - saabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25/martie 1996), paginile 18, 19 si 54. Intr-o scrisoare catre G. Frank, autorul unei carti despre Kombucco orientalis, Soraaya i-a scris: "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii ceaiului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc in fiecare zi."

Doriti sa folositi si dv. Kombucco Orientalis? Sunteti la un pas de a o avea acasa. Aceasta bautura a fost creata dupa o reteta veche de 2000 de ani si o putiti primi acum in orice oras din Romania locuiti. Completati formularul special de comanda - CLICK AICI - si veti primi ACUM 80% reducere!

"Ronald Reagan a fost dignosticat cu cancer, dupa care a aflat de Kombucco Orientalis si de beneficiile ei. El a introdus aceasta bautura in regimul sau alaturi de beta-caroten sub forma de emulsie de vitamina A si de Wobenzymes, un produs din Germania. Realitatea este: Ronald Reagan a fost dignosticat cu cancer acum multi ani si acum se simte foarte bine (n.e. la momentul marturiei)". R.S

Sfat: un alt ceai foarte utilizat de catre pacienii in tratament pentru cancer este Ceaiul Indian Chippewa. Acest minunat ceai este perfect pentru a-l utiliza impreuna cu Kombucco Orientalis, pentru rezultate optime.