Tratament, vindecare pentru Caderea parului Tratament, vindecare


Caderea parului


Caderea parului poate fi din mai multe cauze prin tre care mentionam stresul, alimentatia, hormonii, anticonceptionalele, medicamentele, radiatiile solare, fibroza sau diferite alte afectiuni.

Doriti sa va regenerati parul cazut? Remediul exista si se numeste Kombucco Orientalis. Daca radacina parului este viabila atunci cu siguranta aveti sanse ca parul sa se regenereze. Multi clienti care au utilizat Kombucco Orientalis au avut rezultate bune in regenerarea parului chiar daca nu pentru aceasta cauza au inceput o cura cu Kombucco. In plus Kombucco Orientalis este ieftin, merita incercat si pentru celelalte efecte benefice si regeneratoare ale sale. De astazi va puteti schimba viata. Iata cateva exemple de ce ne scriu clientii:

"[...] Beau Kombucco de circa 5 luni si mi-am recapatat parul  (a devenit foarte foarte des), [...] si imi urmaresc petele de batranete sa vad cum dispar. [...]" - FlorinA. - Iasi

"Mi-am cumparat si am baut Kombucco Orientalis timp de aproape 9 luni si am avut rezultate uimitoare, precum cele din marturiile celorlalti; ten suplu si elastic (am 60 ani), mi-au disparut ridurile, parul alb-gri a redevenit din nou negru. Dorm mai bine si intestinele functioneaza mai bine. Prima data am cumparat Kombucco Orientalis gata facuta de pe Internet. Gandeam ca aceia sceptici dintre dv., ca asemenea marturii sunt prea extreme. [...] asa ca mi-am zis ca de ce sa nu incerc si acest minunat elixir? Dupa cateva saptamani durerile sotului meu au slabit si de atunci nu a mai luat medicamentele pentru durerile de artrita. In plus, a inceput sa-i creasca parul pe zona cheala din varful capului. Asta chiar e ceva la care nu ne asteptam. [...]" Silvia G. - Bucuresti

"[...] Sora mea punea Kombucco orientalis in apa lui si tumorile au facut crusta si au cazut, parul i-a crescut la loc des si lucios si se simte bine. [...]"

"[...] Tatalui meu a inceput sa-i creasca par dupa patruzeci de ani de chelie. Nu e ca o perie deasa ci mai degraba niste zone cu puf dar e sigur ca-i PAR! [...]"

"[...] Mi-a facut parul sa creasca mai repede si coafezei mele nu-i vine sa creada cat s-a indesit. Are un aspect mai sanatos, mai stralucitor si ceaiul Kombucco Orientalis elimina firele albe. [...]"

Sunt zeci de produse care "ajuta" dar pe dv. nu v-au ajutat niciunele. Este timpul sa incercati ceva care functioneaza de peste 2000 ani. Daca radacina parului dv. est viabila utilizati ceva mai ieftin: Kombucco Orientalis. Comandati acum cu 80% reducere, un KIT pentru 2 luni de cura!