Tratament, vindecare pentru durere operatie Tratament, vindecare


durere operatie


Durere operatie

Doctorii afirma ca durerile de dupa operatie sunt normale. Intr-adevar, o durere este normala dupa operatie deoarece operatia este o actiune invaziva asupra organismului. Durerea este un semnal de alarma pe care organismul il da atunci cand ii este periclitata integritatea.

Desi durerile sunt normale, disparitia acestora este un factor care ne spune ca organismul s-a vindecat. Exista multe cazuri in care simtiti durere dupa o operatie care a avut loc acum multi ani. Ne-am obisnuit cu aceste dureri chiar si dupa o interventie simpla cu am fi operatia de apendicita (apendictomia).

Modul in care ne hranim si ingrijim organismul are legatura stransa cu cat dureaza aceste dureri in timp. Astfel, enzimele au un rol important pentru refacerea organismului (cititi aici un articol despre importanta enzimelor din Kombucco Orientalis si refacerea potentialului enzimatic).

Iata ce ne scrie un client care utilizeaza Kombucco Orientalis pentru durerile cauzate de doua operatii:

"Am avut doua operatii care mi-au lasat piciorul stang deformat iar genunchiul nu este nici el intr-o stare prea buna. Am avut dureri mari in fiecare zi. Dupa ce am inceput sa beau Kombucco Orientalis am simtit o diferenta enorma in cum imi simteam piciorul si genunchiul. Ma intreb cum am putut sa traiesc asa (cu durerea) timp de 13 ani. Stiu cum a fost pentru ca atunci cand uit sa-mi beau Kombucco pana pe la ora 9 dimineata am dureri mari. Credeti-ma incerc sa nu uit sa-mi beau Kombucco dar adevarul este ca din cand in cand mai uit. Oricum, daca uit inseamna ca nu ma mai doare asa de tare. Am observat ca am scapat si de alergii." - Dumitru G.

Doriti o cura cu Kombucco Orientalis cu 80% reducere? Doriti sa evitati pe cat posibil durerile de la operatii? Cele mai bune remedii sunt cele mai ieftine. Un KIT Kombucco Orientalis este suficient pentru 2 luni de cura, adica 20 LITRI (!!!) bautura si costa mai putin decat sucurile asa-zis "naturale" din comert. Detalii, preturi, comanda >>>