Tratament, vindecare pentru colecistita Tratament, vindecare


colecistita


Colecistita

Colecistita este o afectiune ce consta in inflamarea colecistului (fiere, vezica biliara) cauzata de bacterii sau calculi biliari. Astfel, colecistul este organul care produce bila, un fluid util in procesul de digestie. Daca canalul cistic este blocat (inflamatie, calculi) se produce o inflamatie a colecistului, colecistita.

Tratament alternativ pentru colecistita si afectiunile sistemului digestiv - caz real:

Dl. Sorin Bolan din Mangalia, jud Constanta ne scrie: "Tratamentul l-am urmat eu si trebuie sa recunosc au aparut semne bune, am redus foarte mult fumatul si nu mai am probleme cu colecistul. Oricum trebuie sa continuu, cu o comanda noua catre dumneavoastra. Vreau sa va spun ca foarte multe persoane, carora le-am impartasit informatiile cuprinse in site-ul dumneavoastra, au inceput acest tratament. Acest lucru l-ati sesizat probabil din numarul de comenzi venite din orasul Mangalia !

Si toti au fost foarte satisfacuti pana acum de rezultatele date de Kombucco Orientalis!"

Ati incercat sucurile asa-zis "naturale" din comert? Ati incercat si vitaminele? Este timpul sa incercati ceva MAI IEFTIN si mai eficient! Incercati un KIT Kombucco Orientalis pentru 20 litri bautura, suficienta pentru 2 luni de cura! Stiati ca vitaminele sunt inutile daca nu sunt insotite de enzime vii ce le ajuta sa se asimileze? Astfel, Kombucco Orientalis este o bautura 100% naturala si natural-carbogazoasa, probiotica si plina de enzime ce vor reface potentialul enzimatic al organismului dv. Veti simti astfel diferenta!

Cititi aici un articol despre importanta enzimelor din Kombucco Orientalis pentru organismul dv. Stiti ca enzimele din fructe si legume sunt suficiente numai pentru propria digestie? Carnea, margarina, mancarea cu chimicale consuma din enzimele organismului dv. care nu sunt nelimitate. Refaceti-va potentialul enzimatic cu Kombucco Orientalis. pagina de comanda >>>