Tratament, vindecare pentru Guta Tratament, vindecare


Guta


Guta

gutaGuta este una dintre cele mai frecvente forme de artrita, adica inflamarea unor articulatii. Guta este de fapt o afectiune a intregului organism, provocata de cresterea nivelului de acid uric, care provoaca inflamarea articulatiilor, umflare si durere.

Kombucco Orientalis a fost utilizata cu succes de pacientii bolnavi de guta. Iata de exemplu, ce ne scrie un client:

"Lucruri bune am simtit de cand beau Kombucco Orientalis: sunt mult mai mobil cu guta mea iar sprancenele gri au devenit din nou negre.

Petele portocalii de sub ochiul stang si de pe obrazul stang au disparut aproape de tot. Petele de batranete au disparut pana cand am inceput sa stau la soare iar. Punctele ge grasime si cele mari si cele mici s-au micsorat.

Ceva ce totusi nu imi doresc: parul meu alb incepe sa se faca gri - negru, am incercat sa-l albesc si se face blond.

Durerea unui prieten cu pietre la rinichi a disparut pana cand a devenit Mormon si nu a mai putut sa bea Kombucco - durerea i-a revenit deoarece nu le eliminase complet.

Fiul meu are psoriazis aproape pe tot corpul. Cand a inceput sa bea Kombucco cate 2 cani pe zi, mancarimea si cojile albe i-au disparut dar nu i-au disparut si cicatricile de care voia sa ascape deasemenea. Cand s-a oprit din baut Kombucco pentru ca credea ca cafeina il tine treaz noaptea, dupa o vreme, psoriazisul a revenit.

Artrita unui prieten s-a imbunatatit cand a baut Kombucco - el poate acum sa-si ridice mana pana deasupra capului. A ajutat-o pe o prietena sa scape de psoriazis dar nu la artrita. Toate 'pernitele' i-au disparut de pe picioare." - Mark W. - USA

Ati incercat sucurile asa-zis "naturale" din comert? Ati incercat si vitaminele? Este timpul sa incercati ceva MAI IEFTIN si mai eficient! Incercati acum un KIT Kombucco Orientalis pentru 20 litri bautura, suficienta pentru 2 luni de cura! Stiati ca vitaminele sunt inutile daca nu sunt insotite de enzime vii ce le ajuta sa se asimileze? Astfel, Kombucco Orientalis este o bautura 100% naturala si natural-carbogazoasa, probiotica si plina de enzime ce vor reface potentialul enzimatic al organismului dv. Veti simti astfel diferenta!

Cititi aici un articol despre importanta enzimelor din Kombucco Orientalis pentru organismul dv. Stiti ca enzimele din fructe si legume sunt suficiente numai pentru propria digestie? Carnea, margarina, mancarea cu chimicale consuma din enzimele organismului dv. care nu sunt nelimitate. Refaceti-va potentialul enzimatic cu Kombucco Orientalis. pagina de comanda >>>