Tratament, vindecare pentru Infectie urinara Tratament, vindecare


Infectie urinara


Tratament pentru infectie urinara

Spalati bine o telina intreaga, atat radacina cat si frunzele. Introduceti-o in mixer si stoarceti sucul  printr-un tifon. Beti zilnic 1-2 paharele de tuica amestecata suc de telina, inainte cu o ora de mesele principale.

"nu am mai avut nici o infectie a tractului urinar..."

Un remediu antic, folosit de peste 2000 ani este Kombucco Orientalis. Mii de oameni il folosesc in tota lumea. Acum aceasta bautura minunata este disponibila si in Romania, si o puteti avea acasa la dv., indiferent in ce oras locuiti.

Cititi acest sit pentru a descoperi Kombucco Orientalis sau descoperiti cum a ajutat Kombucco pacientii cu colita si infectie urinara:

De cand beau Kombucco Orientalis nu am mai avut nici o infectie a tractului urinar si pentru mine este un mare miracol. De mult timp aveam si colita si probleme intestinale. De cand am inceput sa beau Kombucco nu am mai avut nici una din aceste probleme - un alt miracol. Am simtiti atat de multe 'miracole' din acestea si singurul lucru pe care il fac diferit in viata este ca beau Kombucco Orientalis. Sunt genul de om care 'crede doar daca vede' si cred ca Kombucco imi face un mare bine.

Sa revin la apa - MULTA apa face ca Kombucco sa faca 'miracole' spaland toxinele din corp. Deci, in ceea ce ma priveste, va sfatuiesc sa beti cantitati mai mari decat necesare de apa."- Anonim, la cerere

>>> Comandati Kombucco cu reducere, primiti-o in casa dv. si descoperiti anticul remediu natural >>>