Tratament, vindecare pentru Constipatie Tratament, vindecare


Constipatie


Tratament pentru constipatie

Constipatia reprezinta prelungirea perioadei dintre defecatii sau faptul ca cineva doreste defecatia, dar aceasta se produce cu greutate. Constipatia se imparte in constipatie organica si constipatie functionala.

Constipatia organica este in principal cauzata de modificari patologice ale anusului, rectului si/sau colonului sigmoid sau de faptul ca puterea muschiului neted din peretele intestinului slabeste. De asemenea, mai poate fiĀ  cauzata si de dereglari ale secretiei interne si metabolismului.

Constipatia functionala este cauzata in principal de obiceiuri alimentare defectuoase care fac ca regularitatea defecatiei sa fie perturbata sau de folosirea defectuoasa a purgativelor, ceea ce reduce sensibilitatea intestinului, iar functia de contractie a colonului sigmoid devine anormala.

Constipatie - simptome

Defecatiile devin mai putine, reducindu-se de obicei la mai putin de doua ori pe saptamina. Materiile fecale sint uscate si citeodata arata ca materiile fecale ale oilor. Pacientul are dificultati ale scaunului, materiile fecale producind dureri sau pacientul poate elimina materiile fecale, dar cu greutate.

La inceput simptomele nu sint resimtite in tot organismul. Cind constipatia dureaza mult timp pot sa apara fisuri anale, hemoroizi, prolaps rectal etc. In afara de acestea, pacientii pot avea abdomenul umflat (balonari), dureri abdominale, scaderea apetitului, insomnie, dureri de cap, ameteli, oboseala si alte simptome.

Constipatie - vindecare

Multi ani de studii au dovedit ca Kombucco Orientalis va ajuta sa scapati de constipatie fie ea si cronica. Acest remediu 100% natural folosit de peste 2000 de ani este creat dupa o reteta tinuta secreta de calugarii shaolin. Iata ce scriu cei care au utilizat acest nimunat remediu pentru constipatie:

"Beau Kombucco Orientalis de 3 luni si am simtit excelente efecte in doua domenii. In primul rand, inainte de a bea Kombucco Orientalis nivelul energiei era extrem de scazut datorita depresiei cauzata de moartea cuiva foarte drag. Dupa aproximativ 3 saptamani de baut Kombucco Orientalis am simtit o crestere spectaculoasa a energiei, vitalitatii si optimismului meu (poate ca energia mi-a sporit optimismul), nu stiu ce a fost mai intai ... oricum, intuitiv simt ca Kombucco Orientalis este cauza.

O a doua mare imbunatatire din viata mea este ca nu mai sunt deloc constipat. Aceasta a fost o mare mare problema de-o viata asa ca a gasi ceva care sa ma ajute sa am scaun regulat este un enorm avantaj! In rest ma simt foarte bine." - George T.

Multi ani de studii au dovedit ca Kombucco Orientalis va ajuta sa scapati de constipatie fie ea si cronica. Acest remediu 100% natural folosit de peste 2000 de ani este creat dupa o reteta tinuta secreta de calugarii shaolin. Puteti sa o primiti acum si in orice oras din Romania multumita S.C. ElaStar. In plus primiti 80% reducere daca comandati on-line acum, CONTINUARE >>>